csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Fülbevalók Láncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak Arany  ékszerek

Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalam

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalamGólyás ezüst kanál keresztelőre vagy babaszületéskor

Gólyás ezüst kanál. Szép ajándék babaszületéskor vagy keresztelőre. A kanál végén lévő gólya miniatúra egy kendőben kisbabát tart a csőrében, aki éppen a nagy ujját cumizza. 14gr 925-ös sterling ezüstből készítettem. A gólya miniatúra és a nyél viaszveszejtéses öntési technikával készült. A kanál feje préselt ezüst lemezből. 12 cm hosszú. Ez a gólyás kanál a legszolidabb, legelegánsabb a három kanalam közül, nem olyan díszes, mint a barokk.

Bátran ajánlom használati tárgynak is. Nyugodtan lehet vele enni, teás vagy kávéskanálnak használni. Az ezüst egészségre való jótékony hatása köztudott. Ráadásul én 925-ös finomságú ezüstből készítem a tárgyaimat, ami jóval magasabb ezüst tartalommal bír, mint a klasszikus régi 800-as evőeszközök.

A kanál ára önmagában 29900 forintba kerül. A kanalat külön kérésre díszdobozban is tudom küldeni. A fenti képen látható a díszdoboz. Az ára 2800 forint.

Természetesen nevet, évszámot is lehet-e a kanál szárára gravírozni. Ezt mindenképpen egyeztetni kell a kanál rendelése előtt. A kanálszár egyik oldalára év, hónap, nap dátum fér rá, vagy egy név.Mindkét adat, a dátum és a név külön-külön oldalakra fér rá. Mondjuk a név a kanálszár első felére, a dátom a kanálszár hátsó felére. Az ár csak a kanálra vonatkozik a gravírozásra nem. A kanalat az utalás megérkezését követően postázom. 24 órás GLS futárszolgálattal 2300 forintba kerül.
Sok kedves vásárlóm jelzett vissza, hogy a kanalak sokkal szebbek élőben, mint a képeken, most készítettem új fotókat a kanalakról, hogy megbróbáljam jobban visszaadi a valóságot.Köszönöm, hogy benézett hozzám!

A kanál ára : 29900 forint.
A díszdoboz ára 2800 forint.
Egyoldalas gravírozás 3000 forintbaba kerül. A kétoldalas gravírozás 3900 forintba kerül.
A postaköltség 24 órás GLS futárszolgálattal 2300 forint.