csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Fülbevalók Láncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak Arany  ékszerek

Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalam

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalamEzüst Madárka medál cserélhető háttérrel

Ez az ezüst Madárka medál az új kollekcióm egyik ékszere.

Különlegessége, hogy hasonlóan a matyó medálomhoz, cserélhető a háttér benne. Mindenki kiválaszthatja a hangulatához és az öltözékéhez illő hátteret. Egyszerűen csak ki kell vágnia egy a medálba illő anyagot.

Assziszi Szent Ferenc a madarakkal beszélget:

"Húgocskáim, madarak! Ti igen sokkal tartoztok a Teremtőnek, azért mindig és mindenütt kötelesek vagytok dicsérni őt. Mert kétszeres, sőt háromszoros ruházattal látott el benneteket; szabadságot adott nektek, oda röpülhettek, ahová akartok; Noé bárkájában megőrizte fajotokat, hogy ki ne vesszetek. Hálával tartoztok a levegőért, amelynek uraivá tett. Azután gondoljátok meg, hogy se nem vettek, se nem arattok, Isten mégis gondoskodik rólatok. Inni ad a folyókból és forrásokból, menedéket nyújt a hegyekben és völgyekben, helyet biztosít a fészekrakáshoz a fák lombos ágain. Azután még fonni és szőni sem tudtok, Isten ruház föl benneteket és fiókáitokat. Jótéteményeiből, amelyekkel elhalmozott, láthatjátok, mennyire szeret Teremtőtök. Őrizkedjetek tehát húgocskáim, a hálátlanság bűnétől, s azon legyetek, hogy szüntelenül áldjátok Istent."

Számomra a MADÁR nem más, mint lelkünk szimbóluma. Rossz is a birtokos szóösszetétel, mert nem lelkünk van, hanem lelkek vagyunk. LÉLEKMADARAK. Minden ősi kultúra, ami még közelebb volt az aranykorhoz használta ezt a szimbólumot. Az ősi Indián át, a nomád Szkítákon keresztül, az Egyiptomiak vagy a Dél Amerikai indiánok de az Északiak is. Az összes vallás mind-mind alkalmazza ezt a szimbólumot: LÉLEK-MADÁR.

A medál mérete 3 cm x 3 cm és hátulról egy egyszerű mozdulattal ki lehet húzni a motívum színét megadó dekor filcet és bármilyen más színű anyaggal le lehet cserélni végtelen lehetőségben.

A medál ára önmagában 59000 forint.

A medálhoz természetesen hozzá illő láncot is tudok küldeni, ami 6900 forintba kerül. Tehát a medál 45 cm-es vastag ezüst kígyólánccal együtt 65900 forintba.

A postaköltség 24 órás GLS futárszolgálattal díszcsomagolásban 2900 forintba kerül.

Bízom benne, hogy rátalál valakire, aki kedveli az egyedi különleges, modern, de mégis rusztikus ékszereket.

Köszönöm, hogy benézett hozzám!

Fehér Péter